İzleyiciler

3 Kasım 2009 Salı

Sorumsuz Dönemece .

Ses . . .Bir ve iki . Ve de daha niceleri ...Çağırmak içten geliyor , biline ... Ve de üstüme basıp da gidiyorlar öldüre öldüre .Ne yarlar olsun dedim de kapılarını duvarlaştırdılar . He , anladım tamam , sonumu hazırladılar .Her ALLAH ın kulu yakınken uzak oyunu oynadılar . Tamam da , ne bu acele ?En sonunda gideceğim ya ahirete . Bu heyecan niye?Yemekleriniz hep banılır acılı ekmekle . Bu yakma eylemleri neye?Sahipsiz ruhlarınız izinsiz girip çıkıyor kalbime .Sükutsuz çehrenizin görüntüsü çivileniyor göz kapaklarımın içine .Ve sevimsiz halleriniz eğrik büğrük yakınlaşıyor hislerime ...Siz !... Ademoğulları !... Ne haysiyetsizsiniz öyle !Uzak durun desem yetersizsiniz . Gelin , buyrun desem yitirileceksiniz .Ahh ne gereksizsiniz !Ya insan gibi ölünüz , ya da hayvan gibi yaşama ideolojisinden kurtulunuz .Tamam , tamam . Ricaalarım kafii bilirim . Peki ya bilmediklerim ?
Yağmurdan kaçan sokak çocuğu gördünüz mü hiç ? Sizce siz ıslanmaya tenenzül etmeyen şemsiyeliler gibi hissettiklerinden mi ? Yo , hayır . Hepsi hazır ve nazır . Sadece tekerrürlenen üşüme hissinden korkarlar . . . İt gibi sıtmadan titremekten .Siz hiç , yağmurdan korkan güneş gördünüz mü ?
A - aa..Siz dünyasınız be ! hem kendi etrafınızda , hem de değişkenliğiniz etrafında seğir ediniz . Aman ha! Sakın ha ! Bana değmeyiniz ....

Hiç yorum yok: